Om Rezie Hair & Spa

Hos Rezie skaber vi helhed mellem trend og personlighed

Om Rezie Salon & Spa

Rezie Coiffure er en kreativ og modebevidst frisør salon og vi har hele tiden fokus på alt hvad der rører sig indenfor hårmode. Vi lægger stor vægt på at arbejde med de bedste produkter på markedet, produkter som er gode for dig som kunde og for miljøet.

Vi er med på de nyeste kurser i ind- og udland og lægger stor vægt på at være med i udviklingen.
Grundliggende er vores filosofi at vi har dygtige medarbejdere.

Rezie startede salonen i 2009 som enkeltmands virksomhed og er siden vokset til en salon med 4 assistenter og 2 elever.

VI HAR INVITERET NATUREN INDENFOR. I vores nyåbnet lokaler er vi gået all ind på at at gøre det til en oplevelse at være gæst hos os. Vi tilbyder lækre produkter fra AVEDA, en shop med interiør fra bla. MUUBS. Vi ønsker når du kommer ind hos os, at du får lov til at sænke skulderne og lade dig forkæle. Derfor kan vi som noget nyt også tilbyde kropsbehandlinger, heriblandt Body SDS og Wellness massage. Se mere under kropsbehandling.

Vi er ene-forhandler af det eksklusive brand AVEDA på Lolland, Falster og Sydsjælland. De lækre produkter fra AVEDA forener skønhed, miljøansvarlighed og velvære. Selve kernen i AVEDA er kunsten og viden om rene blomster- og planteekstrakter. AVEDAs skønhedsprodukter får liv fra planternes kraft, og indeholder rene essentielle olier.

AVEDA er specialister i hårplejeprodukter, men tilbyder også andre plantebaserede produkter som: hudpleje, makeup, pure-fume™, aromaer og livstilsprodukter, som alle er professionelt udvilket og klinisk testet, og som strækker sig langt for at respektere Jorden.

Lige siden en frisør grundlagde AVEDA i 1978, er deres produkter blevet udviklet med respekt for Jorden og i harmoni med livets cyklus.

WEBSHOP. Som noget nyt, forhandler vi AVEDA , MUUBS og GHD på vores webshop. Ring gerne til os, hvis der er nogen spørgsmål.

Eksklusiv Aveda Forhandler

FY18 P1 invati advanced gnav 1Vi er forhandler eksklusive brand AVEDA. De lækre produkter fra AVEDA forener skønhed, miljøansvarlighed og velvære.  Læs hele historien om AVEDA

Скачать шаблон для Joomla 3.4.
Скачать шаблон для Joomla 3.4.