AvedaSmoothInfusionStylePrepSmootherBeautySÆTTER STANDARDEN FOR MILJØRIGTIG LEDELSE OG ANSVARLIGHED

Det amerikanske skønhedsbrand Aveda fremstiller 100% innovative, plantebaserede hårplejeprodukter, makeup, hudpleje, aromaer og livsstilsprodukter til skønhedsindustrien. Virksomhedens mission er at passe på den verden, vi lever i.

EN HISTORIE OM BÆREDYGTIGHED
Aveda er resultatet af Horst Rechelbachers vision – pioneeren som startede virksomheden i 1978 i Blaine, Minnesota, med en enkelt shampoo. Horst så tidligt sammenhængen mellem velvære og skønhed, plantearomaology™ og potentialet for at skabe en profitabel forretning, som samtidig var forpligtet til at sætte en hidtil uset forretningsstandard indenfor miljø og bæredygtighed samt social ansvarlighed.

A-Veda er Sanskrit for “al-viden”. Med rødder i bl.a. Ayurveda, det traditionelle indiske helsesystem, har Aveda en holistisk indstilling til livet, sundhed og balance. Aveda udvikler og fremstiller mere end 600 plantebaserede hår-, hudpleje-, Pure-FumeTM , makeup- og livsstilsprodukter, som er skånsomme for forbrugere, saloner og Jorden. I det omfang det er muligt, er de rene blomster- og planteekstrakter i Avedas produkter økologisk dyrkede og høstet på bæredygtig vis.

HANDLER MED ANSVARLIGHED
Hos Aveda tror man ikke på, at der er nogle ansvarlige alternativer at gøre forretning på, andet end via miljømæssig bæredygtighed, og dette er virksomhedens vigtigste fundament i alle beslutninger, som tages. Som et resultat af dette, er Aveda den første skønhedsvirksomhed, der siden 2007 har produceret med 100% vindenergi, ligesom hovedkontoret i Blaine, Minnesota i USA får sin energiforsyning via vindenergi.

Også når det handler om produktemballager, bestræber Aveda sig på at være ansvarligt førende. Virksomheden var den første indenfor industrien til at fremstille flasker af 100% genbrugsmateriale. For hver eneste emballage, der udvikles og fremstilles, tages der højde for virksomhedens miljømæssige fodaftryk, hvilket reducerer brugen af nye materialer så genbrugsmaterialer kan indgå i stadig højere grad. Som en anerkendelse af virksomhedens engagement indenfor bæredygtige ingredienser, materialer og produktionsprocesser fik Aveda, som den første skønhedsvirksomhed nogensinde, en Vugge-til-Vugge certificering i 2009.

INGREDIENSER FRA PARTNERE OVER HELE VERDEN
Aveda har begivet sig ud i verden for at finde frem til dem, der kender Jordens rigdom af afgrøder bedre end nogen andre. For hvert partnerskab Aveda opretter, skabes en unik forretningsmodel som kan ernære et helt lokalsamfund og også nære Jorden. Fra Bulgarien, Sydafrika, Peru og Brasilien til det vestlige Australien er disse historier en hyldest til disse folk, til deres kultur og til den jord, der skænker hver og en af os frugterne af et vellykket projekt. Aveda forbinder hermed sine forbrugere direkte til bønderne, indsamlerne og destillerierne og slutter således ringen, der skaber gensidig respekt og som fører os tilbage til dem, der forvalter vores jord på den rigtige måde.

Eksklusiv Aveda Forhandler

FY18 P1 invati advanced gnav 1Vi er forhandler eksklusive brand AVEDA. De lækre produkter fra AVEDA forener skønhed, miljøansvarlighed og velvære.  Læs hele historien om AVEDA

Скачать шаблон для Joomla 3.4.
Скачать шаблон для Joomla 3.4.