Kropsbehandling

Heidimaria

4. januar 2018

Heidimaria
Mindfulness instruktør, Holistisk energiterapeut

Stopper hos os den. 31/1 men åbner op i privaten.

Mit navn er Heidimaria – jeg er 38 år og bor sammen med min kæreste Emil og vores 4 børn ude på landet, lidt uden for Nykøbing.

At arbejde med mennesker har for mig altid givet stor mening og er virkelig passioneret omkring det, at hjælpe andre og samtidig kunne gøre en forskel. Er tidligere uddannet fysiologisk massør og kosmetolog fra Cidesco. Er inden for det sidste års tid blevet udd. mindfulness instruktør, Holistisk energiterapeut og Tryk og glad baby og børnebehandler ved Katrine Birk.
Alt sammen noget som har givet mig en helt andet syn på livet og mig selv.

En rejse som har givet livet mening og har fundet den ro og styrke der skal til at bevæge mig ud på nye eventyr. Derfor er det så fantastisk for mig, endelig at kunne invitere dig indenfor i mit helt eget kærlighedsunivers. Et hjerterum hvor jeg tilbyder behandlinger ud fra et holistisk synspunkt. En bred vifte af alternative behandlingsformer sammensat med hudpleje og kropsbehandlinger gør, at jeg når hele vejen rundt.

Det unikke ved mig er, at jeg altid vil handle og behandle helt fra mit hjerte. Hos mig bliver du altid mødt med den dybeste respekt for dig og det du kommer med og taknemligheden for at komme lige præcis til mig. Tillid og tryghed vil være nøgleordene i mine behandlinger. Jeg vil elske at kunne plante et frø hos dig, med budskabet om at svaret altid ligger for dine fødder. At kroppen altid selv kender svaret, hvis blot vi tør åbne vores hjerter og lytte efter.
At gå med flowet er der de største mirakler sker.

Jeg vil elske at byde dig indenfor og tage dig med på den fineste og smukkeste rejse hjem til dig selv – og dit hjerte.

Ansigtsbehandling

Det er enormt vigtigt for mig, at du som gæst altid er i centrum og at din behandling bliver helt unik. Derfor bliver alle behandlinger tilpasset og skræddersyet, så det passer til dine specifikke behov. På den måde sammensætter vi dit helt personlige ansigtsplejeprogram udelukkende fra dine ønsker Jeg behandler alle hudtyper og benytter mig af forskellige massageteknikker, akupressurpunkter, naturlig ansigtsløft mm.

Du behøver kun at beslutte, hvor lang tid du gerne vil have, jeg bruger på din hud. Så vælger jeg den ansigtsbehandling, de produkter, den massageteknik og de aromaer, som skal til for at balancere din hud og assistere din krop til at slippe taget, så den kan heale sig selv.

Ansigtsbehandling - 60 min 495,-
Ansigtsbehandling - 90 min
Inklusiv retning af bryn
750,-
Ansigtsbehandling - 120 min
Inklusiv retning af bryn, farvning af vipper og bryn
995,-
Ansigtsmassage - 30 min 295,-
Meditation in a jar - 90 min
Indre ro - ydre glød
750,-
Retning af bryn 95,-
Farvning af bryn 115,-
Farvning af vipper 135,-
Ret bryn, farve vipper og bryn 345,-

Tillægsbehandlinger

Voks overlæbe 100,-
Voks hage 100,-
Voks hage og overlæbe 200,-
Voks kinder 200,-
Voks overlæbe, hage og kinder 375,-

Eksklusiv Aveda Forhandler

FY18 P1 invati advanced gnav 1Vi er forhandler eksklusive brand AVEDA. De lækre produkter fra AVEDA forener skønhed, miljøansvarlighed og velvære.  Læs hele historien om AVEDA

Скачать шаблон для Joomla 3.4.
Скачать шаблон для Joomla 3.4.